Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Radio Logo
The station's stream will start in null sec.
Listen to AD Voetbal podcast in the App
Listen to AD Voetbal podcast in the App
(171,489)
Save favourites
Alarm
Sleep timer
Save favourites
Alarm
Sleep timer
HomePodcastsSports
AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Podcast AD Voetbal podcast
Podcast AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Algemeen Dagblad
add
Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat dagelijks met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan In... More
Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat dagelijks met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan In... More

Available Episodes

5 of 100
 • S5E267: 'Door de Champions League vinden meer spelers Feyenoord interessant'
  De transferzomer van Feyenoord is nog niet op gang gekomen. De trainerscarrousel bij Ajax en PSV wel. In de AD Voetbalpodcast bespreken Etienne Verhoeff en Mikos Gouka het vaak negatieve sentiment rondom een nieuwe trainer. Verder aandacht van de Champions League-finale en het grote geld in Saoedi-Arabië. ,,Ik had eigenlijk wel verwacht dat er al meer transfernieuws was geweest vanuit Feyenoord", begint Gouka in de AD Voetbalpodcast. ,,Slot zei dat hij hoopte dat er tijdens hun vakantie de spelers berichten zouden ontvangen over nieuwe voetballers die werden vastgelegd. Zodat de spelers scherp zouden zijn doordat de concurrentiestrijd groter wordt. Maar het is nog rustig."Niet alleen met inkomende transfers is het nog rustig. Orkun Kökçü is ook nog speler van Feyenoord. ,,Benfica wel zou een logische stap zijn voor hem, maar dan hebben we het niet over een bedrag van 50 miljoen euro. Daarom is het voor Feyenoord te hopen dat er nog wat Engelse clubs zich mengen in de strijd. Dat is altijd goed voor de transferprijs."De mogelijke nieuwe trainers van Ajax en PSV zorgen voor flink wat discussie bij menigeen. De nieuwe trainer lijkt al met 1-0 achter te staan door beeldvorming. ,,Dat is wel van deze tijd. Er komt een Duitser bij Ajax en dat is de data-Duitser of een kunstgrastrainer uit Noorwegen. Voordat je je gezicht hebt laten zien bij je nieuwe club is het stempel al gezet."Beluister de AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  2023/06/06
  35:58
 • S5E266: 'Er moet beweging komen in Oranje’
  De hiërarchie bij Oranje moet op de schop. Passen Peter Bosz en PSV wel bij elkaar als het gaat om de spelopvatting? De nieuwe club van Frank de Boer, Alex Pastoor op weg naar de Eredivisie en het ongelooflijke verhaal van Quincy Promes uit de rechtbank. Etienne Verhoeff neemt het door met Maarten Wijffels. Het Nederlands Elftal is weer bijeen. De komende weken bereiden de internationals zich voor de halve finale van de Nations League in eigen land. Wijffels: ‘Als iets duidelijk is geworden in Koemans eerste week in maart is dat hij niet kan terugvallen op zijn eerste periode bij Oranje in 2018, 2019. Hij bouwde toen op Memphis in de spits en daarachter Wijnaldum. Op beide spelers kan je nu niet bouwen. Met De Ligt, Aké, De Jong en Gakpo heeft Oranje een groep midden twintigers. Die spelers moeten mee aan het stuur de komende tijd.’Frenkie de Jong kan dat deze week niet doen bij Oranje. ‘Ronald Koeman wilde Frenkie de Jong eigenlijk een week vrij geven na de competitie. Dat gaat niet, want na de competitie zondag is hij met Barcelona gelijk naar Japan gevlogen voor een oefenduel. 30 uur vliegen voor een oefenpotje. Dat is toch waanzin.’Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD app of jouw favoriete podcastplatform.    Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  2023/06/06
  35:49
 • S5E265: 'Titel in België is een mooie revanche voor Mark van Bommel'
  Het bizarre competitieslot in België, de penaltykillers in de Nederlandse play-offs, een bezoek aan de FA Cup-finale op Wembley en Peter Bosz moet de man worden bij PSV. Het zijn de onderwerpen in de AD Voetbalpodcast met Etienne Verhoeff en Sjoerd Mossou. ,,Dit is maar weer het bewijs dat voetbal intens lelijk en intens mooi kan zijn", begint Mossou de podcast. ,,Het ene moment haat je het als je naar de Europa League-finale kijkt en het gedrag van José Mourinho. En het andere moment kan je huilend in katzwijm vallen over hoe geweldig het is. Zoals bij de ontknoping in België."Van Bommel pakte in de extra tijd van het duel met Genk de landstitel af van de tegenstander. Daarmee behaalde Royal Antwerp de eerste dubbel in de clubgeschiedenis en de eerste landstitel sinds 1957. ,,Aan het begin van het seizoen was dit een totaal andere selectie. Daar heeft Van Bommel een collectief van gekneed. Een knappe prestatie van hem en Marc Overmars." In Eindhoven hopen ze op het ja-woord van Peter Bosz als nieuwe trainer. ,,Van Schmidt naar Van Nistelrooij naar Bosz. Ik ben dan wel benieuwd naar de voetbalvisie van PSV. Die moeten ze nog wel eens geven, want na het vertrek van Schmidt was Bosz een logische vervanger geweest. Dat ligt in dezelfde lijn. Niet na Van Nistelrooij", zegt Mossou, die ook vertelt over de FA Cup-finale die hij bijwoonde op Wembley. Besluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD app of jouw favoriete podcastplatform.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  2023/06/04
  31:42
 • S5E264: 'De naam van Ron Jans valt opvallend weinig bij de topclubs in Nederland'
  Ajax neemt afscheid van Heitinga na dit seizoen en Huntelaar blijft als technisch manager. Lionel Messi verlaat op zijn beurt Parijs. Verder de play-offs om Europees voetbal, de terugkeer van Hero en de FA Cup finale. Etienne Verhoeff neemt het door met Sjoerd Mossou in een nieuwe AD Voetbalpodcast. ‘Heitinga was al een tijdje een dead man walking bij Ajax. Het was wachten op het moment tot het definitief was', blikt Mossou terug op het nieuws uit Amsterdam. 'Ik vind trouwens dat Mislintat het goed heeft verwoord. Dat was in de tijd van Van der Sar en Overmars in de Ajaxdirectie wel eens anders. En ik kan Mislintat wel volgen. Heitinga is voor de leeuwen gegooid op een manier die eigenlijk niet verantwoord was.’ Welke stappen moet Heitinga nu nemen? Blijven van Ajax of op eigen benen staan? ‘Omdat hij niet als assistent gaat werken zou je hem alleen nog bij Jong Ajax kunnen zetten. Maar het is ook niet slim voor Heitinga om te blijven. Dit is het goede moment om bij een kleinere club ervaring op te doen als hoofdtrainer.’ Sparta en FC Twente deden goede zaken in de play-offs om Europees voetbal. Ze wonnen beiden het eerste duel. 'Op basis van het seizoen verdient FC Twente Europees voetbal. Ze zijn de best of the rest, zeker in eigen huis. Twente is indrukwekkend de laatste weken. Het gaat alleen heel weinig over Ron Jans. Die is gewoon vrij! Bij de topclubs gaat het nooit echt over Ron Jans. Er zijn er nota bene twee vrij.’Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD app of jouw favoriete podcastplatform.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  2023/06/01
  30:14
 • S5E263: 'Het is niet duidelijk welk voetbal Stewart wil met PSV’
  Sevilla blijft de Europese cupfighter en wint de Europa League. Emmen doet goede zaken in de play-offs en welke trainer past er bij het PSV onder Earnest Stewart? Wordt de aanvallende school of wat behoudender? Etienne Verhoeff bespreekt het met Rik Elfrink in een nieuwe AD Voetbalpodcast. ‘Ik heb niet echt genoten van de Europa League finale, maar de prestatie van Sevilla is wel heel knap', vertelt Elfrink over Sevilla-AS Roma. 'Het zegt ook veel over de Spaanse competitie. Als je daar een minder jaar hebt, zoals Sevilla dit jaar, dan kan je zomaar veertiende staan.’ Iets meer dan een week geleden verraste Ruud van Nistelrooij PSV door per direct ontslag te nemen. Maar wie moet hem nu opvolgen? Veel hangt af van de voetbalpannen van de TD. ‘We weten eigenlijk nog niet wat Earnest Stewart wil met PSV. Hij heeft nog niet veel interviews gegeven, dus of hij hoge pressing wil spelen zoals Schmidt of verdedigend spelen zoals Cocu? Geen idee. Ik vind zelf Peter Bosz geen gek idee bij PSV. Met Cocu ga je weer terug naar het verleden.'Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD app of jouw favoriete podcastplatform.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.
  2023/05/31
  33:02

More Sports podcasts

About AD Voetbal podcast

Een podcast over het voetbal van het AD. Presentator Etienne Verhoeff praat dagelijks met voetbalwatchers Sjoerd Mossou, Maarten Wijffels, Mikos Gouka, Johan Inan en Hugo Borst over de actualiteit.

Eredivisie, Champions League, Europa League, het laatste nieuws. Elke werkdag is de AD Voetbalpodcast te beluisteren via jouw favoriete podcastplatform. 

Podcast website

Listen to AD Voetbal podcast, Beyond the Bias and Many Other Stations from Around the World with the radio.net App

AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Download now for free and listen to the radio easily.

Google Play StoreApp Store

AD Voetbal podcast: Podcasts in Family